Skip to content

Lajmet e fundit

Trajtimi pa dhimbje me Laser i Hemorroideve, Fistulave dhe Sinuseve Pilonidalis

Për herë të parë në rajon vjen trajtimi me laser i hemorroideve, fistulave dhe sinusve pilondalis në Klinikën Amerikane ‘Dr. Behar Kusari’. Ky shërbim është pa dhimbje e cila mundësohet

Klinika Amerikane “Dr Behar Kusari” mbështet Organizatën Medica Gjakova

Në këtë fundvit, Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” gëzon me shpirtin e festave duke ndarë gëzimet me fëmijët e lindur në këtë periudhë të veçantë. Ky është një moment emocionues

ALEXANDRITE MOTUS AX LAZERI MË I FUQISHËM NË HEQJEN E QIMEVE!

Përjetoni revolucionin e vërtetë

LOYALTY CARD TË DERMA LASER DHE PËRFITO NGA ÇMIMET SPECIALE NË DERMATOLOGJI!

PËRFITO NGA ÇMIMET SPECIALE NË DERMATOLOGJI!

KLINIKA AMERIKANE “DR. BEHAR KUSARI” PREZANTON PREGNANCY CARD

KARTELA E LOJALITETIT QË DO GËZOJ ÇDO ÇIFT QË PLANIFIKON SHTATZËNINË!

Rentgeni digital dhe Mamografia pjesë e shërbimeve të Klinikës Amerikane “Dr Behar Kusari”

Rentgeni digital dhe Mamografia pjesë e shërbimeve të Klinikës Amerikane “Dr Behar Kusari”
Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?