Udhëtimi Juaj Drejt Prindërimit Fillon Këtu

Eksperiencë 30+ vjeçare!

Ëndrra juaj, Ekspertiza jonë!
Ne e bëjmë të mundur!

1996

Nga viti

0 +
Pacientë të trajtuar
0 +
Pacientë ndërkombëtarë
0 +
Staf mjekësor

A keni probleme me shtatzëni?

Mbi 15 mijë çifte të lumtura
Staf profesional​
Trajtim me cilësi të lartë
Teknologji e avansuar
Përjeto 
eksperiencën 
profesionalizmin 
ngrohtësinë     
  Klinikën Amerikane "Dr Behar Kusari"

Të bëheni prind sjell gëzim dhe harmoni familjare. 

Ne, në American Clinic “Dr. Behar Kusari,” ofrojmë këshilla dhe kontrolla 24/7 për të ndihmuar në udhëtimin tuaj drejt prindërimit. 

Kontrollat rutinore dhe analizat e fundit nga laboratorët tanë sigurojnë një rrugëtim të shëndetshëm për ju dhe fëmijën tuaj.

#YourFriendlyHospital

Procesi i lindjes në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” realizohet nga ekipi ynë, por në mundësojmë që procesin e lindjes të e kryeni edhe me gjinekologun që ka përcjellur shtatzëninë tuaj!

Dëshironi të përfitoni benefite ekstra nga pakot e lindjes!?

Vlerësimi i pacientëve për Klinikën Amerikane
“Dr Behar Kusari”

0%
të pacientëve janë shumë të kënaqur me shërbimet tona.
0%
të pacientëve e rekomandojnë Klinikën Amerikane "Dr Behar Kusari"
Gjithcka ishte perfekt
K.Xhelili
Nentor 2023
Vendi, sjellja, dhe pastërtia që e ofroni është përtej standardeve Evropiane. Ka qenë shumë shumë experiencë e bukur, dhe e paharrueshme. Gjithcka ka qenë perfekt ❤️
M.Kastrati Azemi
Tetor 2023
Atëherë kur humbëm të gjitha shpresat pas 17viteve martesë Klinika Amerikane "Dr Behar Kusari" na bëri prindër. Eksperiencë që na plotësoi jetën
M.K
Pas 12 viteve ne realizuam ëndrrën tonë për të u bërë prindër, faleminerit stafit të mrekullueshëm të Klinikës Amerikane "Dr Behar Kusari"
G.G
Korrik 2023
Kom mbet tu ju tregu tjerëve për eksperiencën time tek Klinika juaj, cdo gjë e përkryer, komoditet si në Hotel me 5 ⭐️ Faleminderit për perkushtimin ♥️♥️
A.Gashi Rrustemi
Tetor 2023
E kom në plan pushimet dimërore bashkë me bebin me ardhë me i kalu tek klinika juaj. Gjithqka ishte perfeksion👍🏻
E.Ramadani Maloku
2023

Ofertat e fundit

GJINEKOLOGJI & OBSTETRIKË

Kujdesi gjinekologjik dhe obstetrik përfshinë jo vetëm kontrollat rutinore vjetore, por edhe parashikimin dhe planifikimin për nevojat tuaja shëndetësore për planifikim familjar e veçanërisht në sistemin riprodhues të femrës. Reparti i gjinekologjisë i paisur me aparaturat më të sofistikuara për ekzaminime gjnekologjike

NEONATOLOGJI & PEDIATRI

Nuk ka rëndësi se kur ju duhet ndihma apo konsulta e mjekut për fëmijën tuaj, nuk keni nevojë të brengoseni për kohën e vizitës, a është vikend apo gjatë natës, sepse në American Clinic, mjekët tonë specialist të Pediatrisë dhe Neonatologjisë janë në krye të detyrës për përkujdesjen e fëmiut tuaj gjatë 24 orëve në 7 ditët e javës

ORL

Me teknologjinë më të avancuar, stafin mjekësor profesional dhe hapësirat moderne dhe bashkëkohore, shërbimet e ORL-së në Kliniken Amerikane ofrojnë siguri dhe cilësi për të gjithë pacientët.

KIRURGJI E PËRGJITHSHME

Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme ofron trajtimin kirurgjikal të të gjitha sëmundjeve kirurgjikale të organeve të trupit me standarde ndërkombëtare, duke përdorur praktikat më të avancuara..

QENDRA DIAGNOSTIFIKUESE

Në kuadër të Klinikës Amerikane “Dr Behar Kusari” është edhe departamenti i diagnostikimit me teknologjinë më të avansuar që përfshinë Mamografinë dhe Radiologjinë

DERMATOLOGJI

Me teknologjinë më të avancuar, stafin mjekësor profesional, shërbimet e Dermatologjisë-së në Klinikën Amerikane "Dr Behar Kusari", ofrojnë siguri dhe cilësi për të gjithë pacientët. Regjenero lëkurën tuaj në mënyrë natyrale me trajtimin PRP përmes plazmës dhe trombocideve të gjakut.

#yourfriendlyhospital

Partnerët tanë ndërkombëtarë