Skip to content

Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme ofron trajtimin kirurgjikal të të gjitha sëmundjeve kirurgjikale të organeve të trupit me standarde ndërkombëtare, duke përdorur praktikat më të avancuara.

Intervenimet e kirurgjisë së përgjithshme që mund të realizohen në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” janë

 • Chelecystectiomi
 • Hernite Inguinale
 • Hernite Umbilikale
 • Hernite Poatincisionale
 • Hemoroidet
 • Fissurat (carja) e zorrës së trashë
 • Sinus Pilonidalis
 • Fistulat perianale
 • Zorra Qorre
 • Cicumciosioni (Synetia)
 • Largimin e Ateromave
 • Largimin e Lipomave
 • Lagimin e nevuseve Bengave
 • Abdominoplastika (rimodelimi i barkut)
Trajtimi pa dhimbje me Laser i Hemorroideve, Fistulave dhe Sinuseve Pilonidalis (Mëso më shumë…)

Për pyetje apo nevojë për informata shtesë telefono në numrin +38344126188 ose në email [email protected]

#YourFriendlyHospital

Stafi i departamentit të Kirurgjisë së përgjithshme përbëhet nga:

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?