Skip to content

LABORATORI BIOKIMIK

Gjatë vizitave mjekësore nuk keni nevojë të shqetësoheni se ku do t’i bëni analizat biokimike. Laboratori biokimik brenda Klinikës Amerikane “Dr Behar Kusari” është i paisur me aparaturën më moderne dhe staf profesionistë me përvojë i cili është i përgaditur që t’i plotësoj nevojat e juaja për analiza laboratorike nga rekomandimi i mjekut specialist gjatë kontrollës tuaj mjekësore.

 

 

Ne ofrojmë një gamë të plotë të analizave biokimike dhe angazhohemi për të ofruar nivelin më të lartë të kujdesit shëndetësor përmes shërbimeve tona të avanacuara laboratorike biokimike.

Pasqyra e gjakut – Hemogrami
Glikemia Esëll
Urea
Kreatinina
CRP
ALT
AST
Bilirubin total
Bilirubin direkt
GGT
Albuminet
Proteina Totale
Cholesterol
LDL
HDL
LDH
Troponina
CKMB
CK
Triglicerid TG
Acidi Urik
Amilaza
Lipaza
ALP (Fosfataza alkaline)
Hekuri (FE)
Calcium (CA)
Magnezium (Mg)
Natriumi (Na)
Kaliumi (K)
Fosfori (Ph)
Klori

Urina
Urinokulture
Asto
RF (Faktori Reumatik)
Koagulogrami (TT, PT, aPTT)
Fibrinogjen
D-Dimere

AMH
Androstenedioni
SHBG
Kortizoli
Insulina
Analiza Gazore
Triple Test
Double Test
Genetic test
Antikoagulant Lupus
Antikardiolipina (IGM + IGG)
Trombofilia (Mutacioni I faktorit II, III, V, VIII)
B2 Glukoproteina (IGM + IGG)

Kariotipi
Y Microdeletion
Chlamydia
Ureaplasma
Mycoplasm
Strisho SV, SC
PapTest
Biopsi
Grupi i gjakut (RH faktor)

HBA1C
OGTT
HbsAg (Hepatiti B)
HCV (Hepatiti C)
HIV – DUO

CEA
AFP
CA-15-3
CA-125
CA-19-9
HE-4
TSH
T3
T4
ATPO
Anti – TG
FSH
LH
PROLACTINA

ESTRADIOL II
PROGESTERON
B-HCG
TESTOSTERONI
PSA TOTAL
Free PSA
DHEA-S
Vitamina D
17OH- Progesteron

Stafi i Laboratorit Biokimik përbëhet nga
Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?