Trajtimi i infertilitetit

A keni probleme

me shtatzëni?

Mbi 15,000 çifte të lumtura
Eksperiencë më shumë se 30+ vjecare
Teknologji e avansuar

.

Trajtim me cilësi të lartë
Falë zotit dhe stafit të Klinikës tuaj dhe punës se pa lodhshme ne sot mbas 15 viteve jemi prindërit me te lumturë në botë. Faleminderit Dr. Hakan Kozinoglu dhe Dr.Trina Nushi Jahjaga ne e gëzojmë epitetin prindër.
F.Krasniqi
Pas 4 vitesh me plotë sfida, ëndrra jonë sot u bë realitet. Dua të e falenderoj Dr. Hakanin për përkushtimin ndaj nesh në rrugën e infertilitetit. Falenderues përjetë ndaj stafit të Klinikës, faleminderit që ishit me ne në këtë fazë aq të vështirë dhë njëkohësisht më e bukura në e jetës tonë.
E.A
Pas 17 viteve ne u bëm prindër, ndenja më e bukura në botë. Faleminderit stafit të Klinikës Amerikane “Dr Behar Kusari” për këtë ndjenjë të jashtëzakonshme!
A.Haziri

Infertiliteti përkufizohet si pamundësia e një çifti për të arritur një shtatzëni pas 12 muajve të kontakteve seksuale të rregullta dhe të pambrojtura. Infertiliteti është një sëmundje e sistemit riprodhues që çrregullon funksionin më bazik të njeriut: riprodhimin.
Tek gratë mbi moshën 35 vjecare, diagnoza bëhet pas gjashtë muajsh të aktivitetit seksual të pambrojtur.Në rastet që nuk arrihet shtatzënia, atehëre duhet konsultuar me ekspertët që trajtojnë infertilitetin.

LABORATORI EMBRIOLOGJIK

Një nga faktorët kyç që ndikojnë në suksesin e procedurave të Infertilitetit në Klinikën Amerikane “Dr. Behar Kusari” është cilësia e lartë e laboratorit të embriologjisë dhe ekspertiza e të punësuarve në këtë fushë. Ne investojmë vazhdimisht në infrastrukturën teknologjike dhe në pajisjet moderne të laboratorit të embriologjisë. Përparimet më të fundit në mjekësinë riprodhuese aplikohen me prioritete në klinikën tonë, duke sjellë inovacione të reja në shërbimet që ofrojmë.

Shërbime të Tjera në Kuadër të FAM (Frytnimit të Asistuar Mjekësor)

“Përveç metodave kryesore të trajtimit, ne ofrojmë edhe një gamë të gjerë të shërbimeve të tjera në kuadër të Frytnimit të Asistuar Mjekësor (FAM). Këto përfshijnë diagnostikimin e hollësishëm, këshillimin mjekësor, dhe trajtimet hormonale.”

ivf foto web

Ne e bëjmë të mundur!

SIGURIA E TRAJTIMIT, PRIORITET PËR NE!

TRANSFERIMI I EMBRIONIT

"Transferimi i embrionit është një hap kritik në procesin e Fertilizimit In Vitro (IVF). Procesi përfshin vendosjen e një ose më shumë embrionesh të fekunduara në mitrën e nënës me qëllim që ato të implantohen dhe të zhvillohen si një shtatzëni i shëndetshëm. Stafi ynë i ekspertë garanton që kjo procedurë të kryhet me kujdes dhe precizitet, duke rritur shanset për një shtatzëni të suksesshme.".

Preimplantation Genetic Testing (PGTa)

Testimi Gjenetik Para-Implantimit, ose PGT, është një teknikë që na lejon të analizojmë gjenetikën e embrioneve para se ato të transferohen në mitër. Kjo ofron mundësinë për të identifikuar çdo anomali gjenetike dhe të zgjedhim embrionet më të shëndetshëm për transferim. Ky test është veçanërisht i rekomanduar për çiftet që kanë një histori të anamnezës familjare me sëmundje gjenetike ose që kanë përjetuar aborte të pashpjeguara."

Next-generation sequencing (NGS)

Test që përdoret për detektimin e mutacioneve të ndryshme në strukturën e ADN dhe ARN

Carrier Genetic Test (CGT)

"Testi Gjenetik i Prenjës (CGT) është një analizë që bëhet për të zbuluar nëse prindërit janë bartës të ndonjë sëmundjeje gjenetike që mund të trashëgohet tek fëmija. Ky test mund të bëhet para shtatzënisë ose në fazat e hershme të saj dhe është i dobishëm për çiftet që dëshirojnë të marrin masa paraprake për të minimizuar rrezikun e pasjes së një fëmije me sëmundje gjenetike."

Play Video
Play Video

Faktorët e rrezikut për infertilitet

Play Video
Play Video

A keni probleme me shtatzëni?

Ekspertët në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” që trajtojnë infertilitetin

Cakto tani një termin

+383 38 606 116
+383 44 126 188
+383 45 126 188

Magjistralja Prishtinë – Ferizaj Km3
10,000 Prishtinë, Kosovë

Qendra e Diagnostikimit

Qendra e Diagnostikimit

Në kuadër të ofrimit të shërbimeve për pacientët tanë, tani në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” ofrohen edhe shërbimet e Radiologjisë që përfshinë Rentgenin Digjital dhe Mamografinë.

Rentgeni Digital dhe Mamografia ofrohen si shërbime duke përdorur pajisjet e avanasuara të tekonologjisë së fundit, në mënyrë që pacientët tanë të marrin shërbime cilësore.

Rentgeni Digital dhe Mamografia ofrojnë rezultate shumë të shpejta, dhe imazhe me kualitet të lartë, çka mundëson dhe detektimin e problemeve të mundëshme në mënyrë shumë efikase dhe të shpejtë.

Në qendrën Diagonostifikuese ofrohen shërbimet e Radiologjisë dhe Mamografisë të cilat luajnë një rol kritik në diagnostikimin dhe ndjekjen e sëmundjeve të ndryshme të trupit, me një theks të veçantë në diagnostikimin e kancerit të gjirit tek femrat.

Për më shumë informata kontakto në numrin +38344126188 ose në email [email protected]

#YourFriendlyHospital

Teknologji e avansuar

Reduktim i dozës së rrezatimit

Rezultate të shpejta

Imazhe me cilësi të lartë

Departamenti i Radiologjisë në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” udhëhiqet nga

Neonatologji dhe Pediatri

NEONATOLOGJIA

Kujdesi neonatal në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” ofrohet sipas standardeve ndërkombëtare për foshnjet e posalindura dhe nënat e tyre.
Ky shërbim ka në përbërje të tij:

 • Njësinë e Kujdesit Standart për të porsalindurin normal në lindje, e njohur si Rooming – 24h që nënkupton krijimin e ambientit familjar për fëmijët në shërbim 24h, ku prindërit kanë mundësi të kryejnë vizita dhe konsultime të rregullta me orar të caktuar tek personeli mjekësor si dhe të bëjnë thirrje në çdo kohë sipas kërkesës së prindërve.
 • Njësinë e Terapisë Intenzive për të porsalindurin dhe patologjinë Neonatale, ku trajtohen dhe mbahen nën kujdesje të porsalindurit që mund të manifestohen problematika pas lindjes;
 • Njësinë Outpatient (ku trajtohen foshnja të kthyer gjatë periudhës 28 ditore apo të lindur në Maternitetet tjera).
  Nuk ka rëndësi se kur ju duhet ndihma apo konsulta e mjekut për fëmijën tuaj, nuk keni nevojë të brengoseni për kohën e vizitës, a është vikend apo gjatë natës, sepse në American Clinic “Dr Behar Kusari”, mjekët tanë specialistë të Pediatrisë dhe Neonatologjisë janë në krye të detyrës për përkujdesjen e fëmiut tuaj gjatë 24 orëve në 7 ditët e javës, për të posa lindurit dhe deri në moshën 28 ditëshe (periudha e neonatusit) si dhe përcjelljen e vazhdueshme të shëndetit të fëmiut tuaj deri në moshën 6 vjeçare.

Pjesë e këtij Shërbimi janë edhe stafi infermieror i përbërë nga personel i kualifikuar dhe të trainuar në vazhdimësi, të cilët ofrojnë shërbim cilësor për të posalindurin dhe mbështetje maksimale për nënat e reja në maternitet.

Njësia intenzive me reanimacion për të posalindurit është e pajisur me aparaturën më modernë si inkubator statik e transportues, CPAP-nazal bifazik për frymëmarrje artificiale, respiratorë statik e të lëvizshëm, të cilat e bëjnë repartin e Neonatologjisë të përkryer për përkujdesje të femiut tuaj të posalindur.
Krahas shërbimit mjekësor profesional ofrohet edhe edukimi i nënave të reja për kujdesin ndaj të porsalindurit dhe ushqyerjen me gji, si dhe sigurimin e vazhdimësisë së këtij procesi edhe pas daljes nga materniteti.

 

‌#YourFriendlyHospital

Kujdesi Neonatal në Klinikën Amerikane
"Dr Behar Kusari"

#YOURFRIENDLYHOSPITAL

Stafi i Departamentit të Neonatologjisë përbëhet nga:

Kirurgji e përgjithshme

Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme ofron trajtimin kirurgjikal të të gjitha sëmundjeve kirurgjikale të organeve të trupit me standarde ndërkombëtare, duke përdorur praktikat më të avancuara.

Intervenimet e kirurgjisë së përgjithshme që mund të realizohen në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” janë

 • Chelecystectiomi
 • Hernite Inguinale
 • Hernite Umbilikale
 • Hernite Poatincisionale
 • Hemoroidet
 • Fissurat (carja) e zorrës së trashë
 • Sinus Pilonidalis
 • Fistulat perianale
 • Zorra Qorre
 • Cicumciosioni (Synetia)
 • Largimin e Ateromave
 • Largimin e Lipomave
 • Lagimin e nevuseve Bengave
 • Abdominoplastika (rimodelimi i barkut)
Trajtimi pa dhimbje me Laser i Hemorroideve, Fistulave dhe Sinuseve Pilonidalis (Mëso më shumë…)

Për pyetje apo nevojë për informata shtesë telefono në numrin +38344126188 ose në email [email protected]

#YourFriendlyHospital

Stafi i departamentit të Kirurgjisë së përgjithshme përbëhet nga: