Skip to content

Kontakt

Na kontaktoni për ndihmë

Ju lutemi telefononi ose plotësoni formularin e mëposhtëm dhe së shpejti do të kontaktoheni nga stafi.

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?