Skip to content

Stafi Mjekësor

Gjej doktorin - Stafi

Këtu mund të gjeni doktorin për shëndetin tuaj

Departamenti

Department
229A0167
Gjinekolog Obstetër - Ekspert i Trajtimit të Infertilitetit
229A0185
Gjinekologe Obstetër - Eksperte e Trajtimit të Infertilitetit
229A0243
Neonatolog
Neonatologe - Kardiologji Pediatrike
Specialist i ORL
Specialist për kokë dhe qafë
229A0324
Specialist i ORL
Specialist i ORL
Gjinekolog Obstetër - Ekspert i Kirurgjisë Minimalinvazive
Gjinekolog Obstetër - Ekspert i Trajtimit të Infertilitetit
Gjinekolog Obstetër
Gjinekolog Obstetër
Gjinekologe Obstetër - Eksperte e Trajtimit të Infertilitetit
Gjinekolog Obstetër
Gjinekolog Obstetër
Gjinekologe Obstetër
Gjinekolog Obstetër
Gjinekolog Obstetër
Gjinekolog Obstetër
Gjinekologe Obstetër
229A0127
Gjinekolog Obstetër
229A0132
Gjinekolog Obstetër
Gjinekolog Obstetër
Gjinekologe Obstetër
229A0195
Kirurg i Përgjithshëm
Gjinekolog Obstetër
Gjinekolog Obstetër
Gjinekolog Obstetër
Gjinekolog Obstetër

Kontrollat rutinore janë shumë të rëndësishme për shëndetin tuaj!

#yourfriendlyhospital

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?