Skip to content

GJINEKOLOGJIA DHE OBSTETRIKA

 

Kujdesi gjinekologjik përfshinë jo vetëm kontrollat rutinore vjetore, por edhe parashikimin dhe planifikimin për nevojat tuaja shëndetësore për planifikim familjar e veçanërisht në sistemin riprodhues të femrës.
Reparti i gjinekologjisë i paisur me aparaturat më të sofistikuara për ekzaminime gjnekologjike dhe obstetrike.

KIRURGJIA MINIMAL INVAZIVE

Kirurgji moderne nëpërmjet të cilës bëhet diagnostifikimi dhe trajtimi i patologjive dhe sëmundjeve të ndryshme në abdomen.

Ekipi i trajnuar, pasjisjet moderne dhe mirëmbajtja e tyre bënë të mundur realizimin e procedurave

Play Video

Përparësitë e Kirurgjisë Minimal Invazive në krahasim me kirurgjinë tradicionale

Rikuperim i shpejtë

Pacientët që i nënshtrohen kirurgjisë laparoskopike përjetojnë qëndrime më të shkurtra në spital dhe kohë më të shpejtë rikuperimi. Trauma e reduktuar në trup do të thotë më pak dhimbje dhe rehati, duke lehtësuar një rikthim më të shpejtë në jetën e përditshme.

Plagë minimale

Një nga përfitimet më të dukshme janë plagët minimale. Prerjet e vogla rezultojnë në plagë të vogla që shpesh mezi janë të dukshme.

Dhimbje e reduktuar

Trauma e minimizuar gjatë operacionit laparoskopik përkthehet në më pak dhimbje dhe rehati pas operacionit. Pacientët zakonisht kërkojnë më pak barna kundër dhimbjes, duke reduktuar rrezikun e varësisë nga opioidet.

Rrezik më i ulët infektimi

Me kirurgjinë laparoskopike, organet e brendshme janë më pak të ekspozuara ndaj mjedisit të jashtëm, duke ulur rrezikun e infeksioneve. Kjo e bën atë një zgjedhje të shkëlqyer për pacientët me sistem imunitar të komprometuar.

Precision i zgjeruar

Kirurgët përfitojnë nga mjetet laparoskopike që ofrojnë saktësi shumë të lartë. Kjo saktësi është veçanërishtë kritike në procedurat komplekse, të tilla si heqjet delikate të organeve ose riparimet e ndërlikuara të indeve.

Më pak humbje gjaku

Procedura minimal invazive zakonisht kërkojnë prerje më të vogla dhe manipulime më të kujdesshme të indeve. Që rezultojnë në humbje më të vogla të gjakut gjatë intervenimit.

Gama e trajtimeve të tjera në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari”

 • Trajtimi kirurgjik dhe konservativ i të gjitha çrregullimeve që lidhen me gjinekologjinë, tumoret e sistemit riprodhues të femrës, infeksionet, inkontinenca dhe çrregullimet e hormoneve.

 • Biopsi të ndryshme që variojnë nga biopsiet e indeve të imta deri në totalin e histerektomisë. Gjinekologjia është një nga pikat kryesore të fokusit tonë në klinikë.

 • Trajtimi i pacientëve të sëmundjeve inflamatore dhe dhimbje të forta që lidhen me gjinekologjinë

 • Kirurgjia e bazuar në pacient (abdominoskopi, sterilizimi i tubave, heqja e cisteve ovariane, curettage dhe procedura të tjera të vogla në fushën e gjinekologjisë)

 • Kirurgji minimale invazive duke përfshirë procedurat me teknologjinë më të fundit

 • Procedurat diagnostike si: çrregullime gjakderdhjeje ose dhimbje abdominale (ekzaminimi laparoskopik i mitrës dhe zgavrës së barkut)

 • Tumorët baninje si: polipeve, miomave dhe cista, zakonisht me një operacion minimal invaziv

 • Embolizimi i miomës

 • Ekzaminimi laparoskopik i mitrës një procedurë e zakonshme në gjinekologji

 • Histerescopi diagnostike dhe operative

 • Histerectomia totale abdominale, vaginale radikale abdominale dhe radikale vaginale

 • Curettage diagnostike dhe terapeutike (D & C) – një procedurë standarde në gjinekologji

 • D & C pas abortit – një procedurë standarde në gjinekologji

 • Conisation (intervenim në heqjen e lezioneve anormale të qafës së mitres)

 • Ekzaminim abdominal laparoskopik

 • Sallpingectomia totale unilaterale dhe bilaterale laporaskopike,

 • Korrigjimi i shenjave

Rezolucion dhe kontrast të lartë të fotografisë
Efiçiencë dhe saktësi të lartë të diagnostifikimit
Mundësinë e matjes intrakraniale gjatë tremujorit të parë të shtatzanisë
Vizualizimi dhe matja e strukturave hipoekoike si trurit të fetusit etj
Transparencë dinamike në strukturat anatomike
Pamje të pastër të sistmit të imët vascular

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhje të sigurtë dhe të suksesshme, duke ofruar shërbimet cilësore dhe profesionale në fushën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës.

#yourfriendlyhospital

Dr. Trina Nushi Jahjaga përgjigjet në disa nga pyetjet më të shpeshta rreth infertilitetit!
Play Video
Dr.Memli Morina tregon rreth lindjes me operacion dhe informatat e nevojshme pasi që kryhet lindja me operacion.
Play Video

#yourfriendlyhospital

Stafi i departamentit të gjinekologjisë përbëhet

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?