Skip to content

Sigurimi Shëndetësor

A keni sigurim shëndetësor?

Atëherë mos u brengosni fare për pjesën e pagesës së hospitalizimit në Klinikën tonë, sepse ne kemi marrëveshje bashkëpunimi me kompanitë e sigurimit në Kosovë dhe kompani ndërkombëtare të sigurimit.

Kompanitë e sigurimit me të ne kemi bashkëpunim janë: Illyria, Scardian, Cigna, Allianz Care Partner,  Sigma, Eurosig, Elsig, Presig dhe , Albanian Intercare Service.

Pacienti duhet të deklarohet pranë recpecionit që është i siguruar dhe të bëjë dorëzimin e dokumentacioneve.

Nëse ju keni marrëveshje me ndonjë kompani tjetër, atëherë ne do të bëjmë gati dokumentacionin e nevojshëm në mënyrë që ju personalisht të aplikoni për pjesën e rimbursimit në kompaninë në të cilën jeni të siguruar.

Për çdo pyetje apo paqartësi kontaktoni me stafin tonë brenda Klinikës.

Kontakto në numrin e telefonit +38344126188

ose përmes emailit : [email protected]

Partnerët tanë

Logot-07
Scardian Sigurime
Logot-03
Logot-09
Logot-02
Logot-04
Logot-01
Logot-06
Logot-08
Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?