Skip to content

Qendra e Diagnostikimit

Në kuadër të ofrimit të shërbimeve për pacientët tanë, tani në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” ofrohen edhe shërbimet e Radiologjisë që përfshinë Rentgenin Digjital dhe Mamografinë.

Rentgeni Digital dhe Mamografia ofrohen si shërbime duke përdorur pajisjet e avanasuara të tekonologjisë së fundit, në mënyrë që pacientët tanë të marrin shërbime cilësore.

Rentgeni Digital dhe Mamografia ofrojnë rezultate shumë të shpejta, dhe imazhe me kualitet të lartë, çka mundëson dhe detektimin e problemeve të mundëshme në mënyrë shumë efikase dhe të shpejtë.

Në qendrën Diagonostifikuese ofrohen shërbimet e Radiologjisë dhe Mamografisë të cilat luajnë një rol kritik në diagnostikimin dhe ndjekjen e sëmundjeve të ndryshme të trupit, me një theks të veçantë në diagnostikimin e kancerit të gjirit tek femrat.

Për më shumë informata kontakto në numrin +38344126188 ose në email [email protected]

#YourFriendlyHospital

Teknologji e avansuar

Reduktim i dozës së rrezatimit

Rezultate të shpejta

Imazhe me cilësi të lartë

Departamenti i Radiologjisë në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” udhëhiqet nga
Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?