Skip to content

Pyetjet dhe Përgjigjjet

Pyetjet më të shpeshta

Klinika Amerikane “Dr Behar Kusari” ofron shërbime për trajtim të rasteve të Infertilitetit, Shërbime Gjinekologjike, Neonatologjike, Dermatologjike, Kirurgji të Përgjithshme, ORL, Radiologji, Mamografi. Gjithashtu brenda hapësirave të Klinikës është Laboratori dhe Barnatorja.

Kontrolla gjinekologjike në Klinikë kushton 40€, caktimi i kontrollës bëhet përmes numrit të telefonit +38344126188.

Mjekët specialist që trajtojnë infertilitetin në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” janë:

  • Dr. Hakan Kozinoglu dhe
  • Dr.Trina Nushi Jahjaga.

Eksperienca e tyre është më shumë se 30vjeçare.

Në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” shkalla e suksesit për trajtimin e infertilitetit deri më tani kemi mbi 15000 çifte të lumtura falë teknokogjisë së fundit, përvojes 20 vjeçare në embriologji dhe përvojes më shumë se 30 vjeçare të eksperteve tanë të infertilitetit.

Klinika është e hapur 24h në ditë, në çdo ditë të javës

Klinika Amerikane “Dr Behar Kusari” gjendet në magjistralen Prishtinë – Ferizaj km3

Po, ne ju mundësojmë pacientëve tanë që procesin e lindjes të e kryjen me gjinekologun që ka përcjellur shtatzëninë, mjafton që gjinekolegu të kontaktoj me Klinikën për detajet e rezervimit të sallës për kryrjen e intervenimit.

Po, ne kemi marrëveshje me kompanitë e sigurimit për pjesën e intervenimeve në Klinikë. Kompanitë e sigurimit me të cilat kemi marrëveshje janë:

Illyria, Scardian, Cigna, Allianz Care Partner,  Sigma, Eurosig, Elsig, Presig dhe , Albanian Intercare Service.

Nëse ju jeni të siguruar më ndonjë kompani tjetër, ateherë ne do të bëjmë gati të gjitha dokumentet e nevojshme që ju pastaj të aplikoni për rimbursim.

Pagesat për shërbimet e marra në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari”, mund të realizohen kesh, me kartelë bankare apo me transfer përmes bankës.

#yourfriendlyhospital

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?