Skip to content

Njihuni me ✨ LOYALTY CARD ✨ të Derma Laser dhe përfito nga çmimet speciale në Dermatologji!

Derma Laser nën përkujdesjen e Dr. Nexhmije Kusari, themeluar nga Klinika Amerikane Dr.Behar Kusari sjellë Kartelen e Lojalitetit e cila do ju mundesojë -30% zbritje në të gjitha shërbimet e dermatologjisë për të gjithë pacientet e saj.
Tashmë në Kliniken Amerikane “Dr Behar Kusari” shërbimet e Dermatologjisë nga Derma Laser, perveq që dëshmojnë përvojen 40 vjeçare të Dr. Nexhmije Kusari, falë teknologjisë së fundit, pacientët do kenë mundësi nepermjet Karteles së Loyalitetit të kryejnë shërbimet brenda vitit vitit 2023 me -30% zbritje në shërbimet si:

  • Depilim i Përhershëm (Pa dhimbje, Pa shenja)
  • Trajtim Klasik i fytyrës
  • Hidradermia (Trajtim galvanik i lëkurës së fytyrës)
  • HydraClean (Pastrim i fytyrës me anë të elektrodave)
  • Hydradermie Lift (Trajtim për liftingun e fytyrës)
  • TechniSpa (eleminimi i celulitit në trup)
  • Pilling Kemikal (trajtim kemikal për probleme me lëkurë)
  • Mezoterapia (trajtim i fytyrës me vitamina dhe aminoacide)
  • PRP (Trajtim i lëkurës me anë të plazmës së gjakut të pacientës)

Kjo ofertë speciale është një menyrë e jona për ti falenderuar pacientet tanë të vazhdueshëm dhe të ndjehen LOYAL ndaj shërbimeve që marrin në Dermatologji.
VËMENDJE
Loyalty Card ofrohen me numër të kufizuar, prandaj nxitoni dhe antarsohuni.

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?