Skip to content

Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” prezanton Pregnancy Card, Kartelën e lojalitetit që do gëzoj çdo çift që planifikon shtatzëninë!

Si një nga Spitalet më të besueshme në vend nga mijëra prindër që kanë besuar në lindjen e fëmijës së tyre, për të gjitha qiftet që planifikojnë të kenë fëmijë dhe dëshirojnë ti besojnë Klinikës Amerikane “Dr. Behar Kusari”, me kënaqësi prezantojmë kartelën e Lojalitetit “Pregnancy Loyalty Card” nga momenti i planifikimit të shtatzënisë.

Kjo kartelë është një menyrë e jona për të qenë sa më pranë të gjitha çifteve dhe të ndjehen LOYAL ndaj Klinikës Amerikane “Dr. Behar Kusari”

 

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?