Skip to content

Stafi i klinikes

Stafi i klinikes

Stafi menaxherial dhe administrativ

Vullnet Kusari – Pronar
Armend Vokshi – CEO
Ideale Zhubi
Art Kusari
Hana Nushi –
Eljesa Toska
Majlinda Misimi
Yll Kusari – IT dhe Logjistikë
Samson Bylykbash – Logjistikë
Fidane Musliu – Specialiste e shërbimit për pacient
Saranda Ferati – Specialiste e shërbimit për pacient
Dafina Saraqini – Specialiste e shërbimit për pacient
Arbenita Thaqi – Specialiste e shërbimit për pacient
Laureta Berisha – Specialiste e shërbimit për pacient

Teuta Gashi – mirembajtëse
Teuta Koprani – mirembajtëse
Shpresa Imeri – mirembajtëse
Shyrete Zani -mirembajtëse
Havushe Dinolli – mirembajtëse
Minire Jakupi – mirembajtëse
Aferdita Sadiku – kuzhiniere
Aferdita Gjimshiti – kuzhiniere
Ilir Krasniqi – sigurim
Gazmed Rugova – sigurim
Perparim Hyseni – sigurim
Demir Sinani – sigurim
Kreshnik Ternava – sigurim


Stafi mjekësor:

Dr. Nehat Kusari – Drejtor Medicinal

Gjinekologët
Dr. Ahmet Panxha – Shef i repartit të Gjinekologjisë
Dr.Trina Nushi Jahjaga – Gjinekologe – Obstetër / Eksperte e Infertilitetit
Dr. Hakan Kozinolgu – Gjinekolog, ekspert i Infertilitetit
Dr.Selman Demolli – Gjinekolog – Obstetër

Neonatologët:
Dr. Faton Xhaka – Neonatolog
Dr. Lumturije Muja – Neonatologe
Dr. Donika Pasha Kerleshi – Neonatologe
Dr. Lindita Kryeziu – Neonatologji – Kardiologji Pediatrike
Dr. Shener Hynyler – Neonatolog
Dr. Shpetim Salihu – Neonatolog
Dr. Luan Morina – Neonatolog
Dr. Miradije Hyseni – Neonatologe
Dr. Hasbije Haziri – Neonatologe
Dr. Albert Shkoza – Neonatolog
Dr.Gjevdet Gojnovci – Neonatolog

Ariana Mehmeti – Infermiere kryesore

Arbonra Bytyqi – Infermiere Gjinekologjisë
Makfire Krasniqi – Infermiere Gjinekologjisë
Hikmete Hoti – Mami, Infermiere Gjinekologjisë
Arlinda Mullaabazi – Infermiere Gjinekologjisë
Alma Korça – Infermiere Gjinekologjisë
Donjeta Isufi – Infermiere Gjinekologjisë
Diellza Isufi – Infermiere Gjinekologjisë
Sevdije Dervishi – Infermiere Gjinekologjisë
Antigona Shabani – Infermiere Gjinekologjisë
Edona Vllahiu – Infermiere e Neonatologjisë

Vlora Iseni – Infermiere Neonatologjisë
Marigona Cervadiku -Infermiere Neonatologjisë
Fjolla Zhavelli – Infermiere Neonatologjisë
Blerina Maloku – Infermiere Neonatologjisë
Leonita Gashi
Viona Kalaja

ORL
Dr. Zgjim Limani – Specialist i ORL-s
Dr.ass Diedon Musa – Asistent i ORL-s
Dr. Renato Janusic – Specialist për kokë dhe qafë
Dr.Refki Krasniqi – Specialist i ORL-s

Kirurgët:
Dr. Arsim Latifaj – Kirurg i përgjithshëm
Dr. Valdet Rexhepi – Kirurg Abdominal
Dr. Isuf Zekaj – Kirurg Abdominal
Dr. Ekrem Sefijaj – Kirurg i përgjithshëm

Urolog
Dr. Shkelqen Elezaj – Urolog

Dermatologji
Dr. Nexhmije Kusari – Dermatologe
Teute Jupa Kusari – Ass Dermatologe

Blloku Operativ

Dr. Bujar Muqolli – Anesteziolog – Udhëheqës i Bllokut Operativ

Dr. Mifal Morina – Anesteziolog

Dr. Benjamin Fazliu – Anesteziolog

Besim Gashi – Teknik i Anestezionit

Remzi Zejnullahu – Teknik i Anestezionit

Besiana Kerolli – ?

Sabrije Alija – Instrumentare

Fatlinde Bujupaj – Instrumentare

Vildane Shabani – Ndihmëse e rrethit

Imer Asllani – Teknik i Anestezionit

Zenel Kalaja – Ndihmës rrethi

Laboratori Biokimik

Dr. Elmaze Cana – Biokimiste

Fatime Gjinovci – Laborante

Shkurte Demiri – Laborante

Barnatore –

Mr.Ph Kaltrina Hashani Pllana – Farmaciste

Blerina Sadiku – Teknike e Farmacisë

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?