Skip to content

Rentgeni digital dhe Mamografia pjesë e shërbimeve të Klinikës Amerikane “Dr Behar Kusari”
Në kuadër të ofrimit të shërbimeve për pacientët tanë, tani në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” ofrohen edhe shërbimet e Radiologjisë që përfshinë Rentgenin Digjital dhe Mamografinë.
Rentgeni Digital dhe Mamografia ofrohen si shërbime duke përdorur pajisjet e avanasuara të tekonologjisë së fundit, në mënyrë që pacientët tanë të marrin shërbime cilësore.
Rentgeni Digital dhe Mamografia ofrojnë rezultate shumë të shpejta, dhe imazhe me kualitet të lartë, cka mundëson dhe detektimin e problemeve të mundëshme në mënyrë shumë efikase dhe të shpejtë.
Përparësitë e kryrjes se shërbimeve të Radiologjisë në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” janë:
– Teknologji e avansuar;
– Rezultate të shpejta;
– Imazhe me cilësi të lartë;
– Reduktim i dozës së rrezatimit.

#YourFriendlyHospital

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?