Skip to content

Radiologji & Mamografi

Në Kliniken Amerikane Dr.Behar Kusari ju njoftojmë se tani ofrojmë shërbime moderne të mamografisë dhe rentgenit për të plotësuar nevojat tuaja diagnostikuese.

Ekipi ynë me përvojë i specialistëve të kujdesit shëndetësor është i përkushtuar për t’ju ofruar rezultate të sakta dhe në kohë, për të pasur planifikim efektiv të trajtimit. Pavarësisht nëse keni nevojë për kontrolle rutinë ose imazhe të specializuara diagnostikuese, ne jemi këtu për t’ju mbështetur në çdo hap të rrugës.

 Pse të na zgjidhni për shërbimet e mamografisë dhe rentgenit?

  1. Radiologët tanë kanë përvojë shumëvjeçare në interpretimin e mamografive dhe rentgenit, duke ju siguruar diagnoza të sakta.
  2. Ne përdorim pajisje moderne të cilat sjellin cilësi të lartë imazhi dhe saktësi diagnostikuese.
  3. Rehatia dhe konfidencialiteti juaj janë prioritetet tona kryesore. Ne përpiqemi të krijojmë një mjedis mikpritës për të gjithë pacientët.
  4. Ne e kuptojmë rëndësinë e rezultateve të shpejta. Mbështetuni tek ne për planifikim efikas dhe raportim në kohë.

Për pyetje ose caktime të termineve, ju lutemi na kontaktoni në 044 126 188 apo [email protected]

Ne mezi presim t’ju shërbejmë dhe t’ju ndihmojmë të arrini rezultatet e duhura për shëndetin tuaj.

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?