Skip to content
229A0167
Gjinekolog Obstetër - Ekspert i Trajtimit të Infertilitetit
229A0185
Gjinekologe Obstetër - Eksperte e Trajtimit të Infertilitetit
229A0243
Neonatolog
Neonatologe - Kardiologji Pediatrike
Specialist i ORL
Specialist për kokë dhe qafë
229A0324
Specialist i ORL
Specialist i ORL
Gjinekolog Obstetër - Ekspert i Kirurgjisë Minimalinvazive
Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?