Udhëtimi Juaj Drejt Prindërimit Fillon Këtu

Eksperiencë më shumë se 30 vjeçare!

Ëndrra juaj, Ekspertiza jonë!
Ne e bëjmë të mundur!

1996
Nga viti
0 +
Pacientë të trajtuar
0 +
Pacientë vendorë
0 +
Pacientë ndërkombëtarë
0 +
Staf mjekësor

A keni probleme me shtatzëni?

Mbi 70% sukses në trajtim të infertilitetit
Staf profesional me eksperiencë 30+ vjeçare​
Trajtim me cilësi të lartë​​
Teknologji e avansuar
Përjeto 
eksperiencën 
profesionalizmin 
ngrohtësinë     
  Klinikën Amerikane "Dr Behar Kusari"

Të bëheni prind është një rol i madh që ju sjellë gëzim dhe harmoni familjare. Që nga momenti i lajmit të gëzimit, ju si prind filloni përgatitjet për familjen tuaj. Në fillim duheni të kujdeseni për shëndetin tuaj që të siguroheni se gjatë 38 javëve të shtatzanisë fëmiu juaj do të zhvillohet në mënyrë normale dhe të shëndetshme.

Në American Clinic “Dr Behar Kusari” së bashku me stafin e trajnuar dhe mjekët specialistë jemi këtu për të ju ndihmuar për këshilla dhe kontrolla 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë, që të ju ndihmojmë në udhëtimin tuaj për të u bërë prindër.

Kontrollat rutinore dhe analizat nga laboratoret tona të paisura me teknologjinë e fundit që nga pasqyra e gjakut e deri te analizat më të detajuara gjenetike do të ju mundësojnë një rrugëtim të lehtë dhe të shëndetshëm për Ju dhe fëmijën tuaj.

#YourFriendlyHospital

Procesi i lindjes në Klinikën Amerikane “Dr Behar Kusari” realizohet nga ekipi ynë, por në mundësojmë që procesin e lindjes të e kryeni edhe me gjinekologun që ka përcjellur shtatzëninë tuaj!

Dëshironi të përfitoni benefite ekstra nga pakot e lindjes!?

Vlerësimi i pacientëve për Klinikën Amerikane
“Dr Behar Kusari”

0%
e pacientëve janë shumë të kënaqur me shërbimet tona.
0%
të pacientëve e rekomandojnë Klinikën Amerikane "Dr Behar Kusari"
Gjithcka ishte perfekt
K.Xhelili
Nentor 2023
Vendi, sjellja, dhe pastërtia që e ofroni është përtej standardeve Evropiane. Ka qenë shumë shumë experiencë e bukur, dhe e paharrueshme. Gjithcka ka qenë perfekt ❤️
M.Kastrati Azemi
Tetor 2023
Atëherë kur humbem të gjitha shpresat pas 17viteve martesë Klinika Amerikane "Dr Behar Kusari" na bëri prindër. Eksperiencë që na plotësoi jetën
X
Pas 12 viteve ne realizuam ëndrrën tonë për të u bërë prindër, faleminerit stafit të mrekullueshëm të Klinikës Amerikane "Dr Behar Kusari"
Y
Korrik 2023
Kom mbet tu ju tregu tjerëve për eksperiencën time tek Klinika juaj, cdo gjë e përkryer, komoditet si në Hotel me 5 ⭐️ Faleminderit për perkushtimin ♥️♥️
A.Gashi Rrustemi
Tetor 2023
E kom në plan pushimet dimërore bashkë me bebin me ardhë me i kalu tek klinika juaj. Gjithqka ishte perfeksion👍🏻
E.Ramadani Maloku
2023

Ofertat e fundit

SHËRBIME TË TJERA

GJINEKOLOGJI

Kujdesi gjinekologjik përfshinë jo vetëm kontrollat rutinore vjetore, por edhe parashikimin dhe planifikimin për nevojat tuaja shëndetësore për planifikim familjar e veçanërisht në sistemin riprodhues të femrës. Reparti i gjinekologjisë i paisur me aparaturat më të sofistikuara për ekzaminime gjnekologjike

NEONATOLOGJI

Nuk ka rëndësi se kur ju duhet ndihma apo konsulta e mjekut për fëmijën tuaj, nuk keni nevojë të brengoseni për kohën e vizitës, a është vikend apo gjatë natës, sepse në American Clinic, mjekët tonë specialist të Pediatrisë dhe Neonatologjisë janë në krye të detyrës për përkujdesjen e fëmiut tuaj gjatë 24 orëve në 7 ditët e javës

ORL

Me teknologjinë më të avancuar, stafin mjekësor profesional dhe hapësirat moderne dhe bashkëkohore, shërbimet e ORL-së në Kliniken Amerikane ofrojnë siguri dhe cilësi për të gjithë pacientët.

DERMATOLOGJI

Me teknologjinë më të avancuar, stafin mjekësor profesional, shërbimet e Dermatologjisë-së në Klinikën Amerikane "Dr Behar Kusari", ofrojnë siguri dhe cilësi për të gjithë pacientët. Regjenero lëkurën tuaj në mënyrë natyrale me trajtimin PRP përmes plazmës dhe trombocideve të gjakut.

KIRURGJI E PËRGJITHSHME

Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme ofron trajtimin kirurgjikal të të gjitha sëmundjeve kirurgjikale të organeve të trupit me standarde ndërkombëtare, duke përdorur praktikat më të avancuara.

QENDRA DIAGNOSTIFIKUESE

Në kuadër të Klinikës Amerikane “Dr Behar Kusari” është edhe departamenti i diagnostikimit me teknologjinë më të avansuar që përfshinë Mamografinë dhe Radiologjinë

Partnerët tanë ndërkombëtarë

#yourfriendlyhospital