Skip to content

Në kuadër të aktiviteteve të shumta dhe në mbështetje të komunitetit, American Clinic “Dr Behar Kusari” do të jetë sponzor i ri gjeneral i KF Vëllaznimit për sezonën 2023-204.

Drejtori Ekzekutiv i KF Vëllaznimit, z.Ilirajn Zhubi dhe pronari i American Clinic “Dr Behar Kusari” z.Vullnet Kusari e kanë prezantuar këtë marrëveshje.

Ne jemi shumë të lumtur që do të mbeshtesim klubin futbollistik KF Vëllaznimi në rrugëtimin e tyre në këtë sezon.

WhatsApp Image 2023-10-31 at 11.54.47_9630c4ca.jpg

Play Video
Open chat
1
Scan the code
Faleminderit që keni kontaktuar American Clinic "Dr. Behar Kusari"!

Si mund te ju ndihmojme?