Ne e bëjmë të mundur

Me një staf të trajnuar me standardet më të larta etike dhe shëndetësore, jemi të gatshëm të ju ndihmojmë në çdo kohë.

MË SHUMË

Asistimi I REPRODUKTUAR

Me një laborator të teknologjisë së fundit jemi këtu të ju ndihmojmë në udhëtimin tuaj familjar.

MË SHUMË

Lindje normale pa dhimbje

Lindja normale është proces natyral fiziologjik i trupit të njeriut.
Ne, në American Clinic i inkurajojmë të gjitha nënat për lindje normale me anestezion lokal
epidural. Në rastet kur mjeku specialist për shkaqe shëndetësore propozon lindje me prerje
cezariane, stafi është gjithmonë i gatshëm për ndërhyrje.

MË SHUMË

Neonatologjia

Në American Clinic mjekët tonë specialist të Pediatrisë dhe Neonatologjisë janë në krye të detyrës për përkujdesjen e fëmiut tuaj gjatë 24 orëve në 7 ditët e javës.

MË SHUMË

ORL

Me teknologjinë më të avancuar, stafin mjekësor profesional dhe hapësirat moderne
dhe bashkëkohore, shërbimet e ORL-së në Kliniken Amerikane ofrojnë siguri dhe cilësi për të
gjithë pacientët.

MË SHUMË

Dermatologjia dhe Kozmetika

Regjenero lëkurën tuaj në mënyrë natyrale me trajtimin PRP përmes plazmës dhe trombocideve të gjakut.

MË SHUMË

Blloku operativ

I paisur me aparaturen më moderne dhe gjithmonë i mirëmbajtur për ndërhyrje. Pa marr parasysh kohën, stafi ynë është gjithmonë i gatshëm për ndërhyrje.

Laboratori Biokimik

Laboratori ynë i paisur me të gjitha paisjet për analiza biokimike

MË SHUMË

Farmacia

Farmacia ne American Clinic eshte e hapur.

ART

Me një laborator të teknologjisë së fundit, jemi këtu të ju ndihmojmë në udhëtimin tuaj familjar.

LABORATORI BIOKIMIK

Laboratori ynë i paisur me të gjitha paisjet për analiza biokimike që ju mundëson t’i kryeni të gjitha analizat biokimike në një vend.

DERMATOLOGJIA

Regjenero lëkurën tuaj në mënyrë natyrale me trajtimin PRP përmes plazmës dhe trmbocideve të gjakut.

LINDJET

Lindja normale është proces natyral fiziologjik i trupit të njeriut. Ne, në American Clinic i inkurajojmë të gjitha nënat për lindje normale me anestezion lokal epidural.Gjithashtu, stafi ynë gjithmonë është i gatshëm për lindje me prerje cezariane.

Për Kliniken

Më 8 mars 2017, në dhjetë vjetorin e hapjes së klinkës për infertilitet dhe gjinekologji, ne e bëmë të mundur vizionin e themeluesit Dr. Behar Kusari, i përuruam hapësirat e reja të spitalit special për gjinekologji, obstetrikë dhe infertilitet. Me një hapësirë prej 2800 m2 të rehatshme dhe luksoze, tani spitali special është i paisur me teknologjinë më moderne shëndetësore.

Përkujdesja jonë profesionale e bënë American Clinic qendër të përkryer për shëndetin e femrës, me një ekip mjekësor dhe administrativ prej 65 veta të udhëhequr nga Dr. Behar Kusari Specialist Gjinekolog Obstetër- fertilarts.

Hapësira e re luksoze së bashku me stafin e ri dhe investimet tona në teknologji e paisje mjekësore, zhvilluam klinika të reja si blloku operativ, salla të lindjes, laborator të analizave biokimike, laborator per infertilitet, gjinekologji, neonaltologji e pediatri dhe dermatologji.

Më Shumë

Stafi ynë mjekësor

Një ekipë me mbi 80 profesionista/e, nga fusha të ndryshme të mjekësisë si: Gjinekolog, Neonatolog, Pediatër, ORL, Embriolog, Anesteziolog, Dermatolog, si dhe një staf teknik e administivë që qëndron gjithmonë afër pacientëve.

Mr.Ph. Vullnet Kusari

Drejtor i përgjithshëm – CEO

Dr. Nehat Kusari

Drejtor Medicional

Dr. Nexhmije Kusari

Dermatologe

LAJMET E FUNDIT

06.05.2018

Emisioni Ninullë - Episodi 5

Tema e episodit të pestë ka të bëjë me ushtrimet, dhe aktivitetet e tjera fizike si dhe alergjite ...

29.04.2018

Emisioni Ninullë - Episodi 4

Në episodin e katërt të emisionit Ninullë bëhet fjalë për abortimet spontane që ndodhin gjatë shtatzënisë, si dhe ...

22.04.2018

Emisioni Ninullë - Episodi 3

Tema e këtij emisioni ka të bëjë me medikamentet, cilat janë të nevojshme gjatë shtatëzënisë dhe cilat nuk ...

15.04.2018

Emisioni Ninullë - Episodi 2

Ju ftojmë të ndiqni episodin e dytë të emisionit Ninullë, rreth trajtimit të shtatzënisë në tre muajt e ...

10.4.2018

Emisioni Ninullë - Episodi 1

Për të gjithë ju që dëshironi të mësoni më shumë rreth planifikimit të Shtatzënisë dhe këshillave rreth një ...

14.12.2017

Assoc. Prof. Dr. Çağcıl Yetim, gjinekolog-obstetër, në programin “Mjeku në Studio”, në RTV 21.

Tema që u trajtua në këtë emision ishte: Infertiliteti,Këshilla dhe shërbime nga Klinika Amerikane. Konkretisht rreth kësaj teme ...

06.12.2017

Me rastin e festave të fund vitit, zbritje për shërbimet e lindjes

Me rastin e festave të fund vitit dhe në shenjë falënderimi ndaj pacientëve të saj Klinika Amerikane “Dr. ...

24.11.2017

Qifti Osmanaj me fëmijë në duar pas 10 vite martesë

Momentin e ardhjes në jetë të Dhuratës e shpjegon Dr. Edibe Hoda- Borovci gjinekologe obstetër, e cila shprehet ...

24.11.2017

Operimi i gjendres tiroide ne American Clinic

Operimi i gjëndrës tiroide në Klinikën Amerikane, Dr. Behar Kusari Prim. Dr Renato Janusic Specialist i ORL dhe ...

18.11.2017

Trajtimi i infertilitetit ne American Clinic

Trajtimi i infertilitetit në Klinikën Amerikane, Dr. Behar Kusari Assoc. Prof. Dr. Cagcil Yetim, gjinekolog, obstetër, i cili ...

09.11.2017

Assoc. Prof. Dr. Çağcil Yetim në emisionin "Mirëmengjesi Kosovë në RTK"

Assoc. Prof. Dr. Çağcil Yetim nga Klinika Amerikane ishte pjesëmarrës në programin e mëngjesit ‘’Mirëmëngjesi Kosovë’’ në RTK. ...

01.11.2017

NGA SOT FILLOJË PUNËN GJINEKOLOGU ASSOC. PROF. DR. YETIM ÇAĞCIL NË KLINIKËN AMERIKANE ME KONSULTA FALAS

Njoftojmë të gjithë pacientët që sot filloi punën zyrtarisht Assoc. Prof. Dr. Yetim, i cili edhe do të ...

23.09.2017

MIRË SE VJEN PROF.ASSOC.DR. ÇAĞCIL YETIM

Klinika Amerikane në bashkëpunim me ekspertin Turk të infertilitetit mashkullor dhe femëror Prof.asoc.dr. Çağcıl Yetim, njofton të gjithë ...

22.08.2017

I FTUAR SPECIAL NË KLINIKEN AMERIKANE SPECIALISTI PRIM MR SC. RENATO JANUŠIĆ

Klinika Amerikane në bashkëpunim me ekspertin kroat të Gjëndres Tiroide Prim Mr Sc. RENATO JANUŠIĆ fillojnë me operimet ...

01.08.2017

USHTRIME TRUPORE NË KLINIKËN AMERIKANE

Aktiviteti më i ri në Klinikën Amerikane. – Klinika Amerikane, në bashkëpunim me trajnerën e mirënjohur Zana Zherka ...

11.07.2017

FAMILJA BYTYQI, PAS 26 VITEVE MARTESË JANË BEKUAR ME VOGLUSHËN E TYRE

Pas 26 viteve martesë, pranë Klinikes Amerikane familja Bytyqi shijojnë ndjenjën e të qenurit prindër.

15.07.2017

LINDJA E BINJAKËVE

Familja Sylejmani pas dhjetë viteve pritje u gëzuan me ardhjen në jetë të binjakëve pranë Klinikës Amerikane.

09.03.2017

DR.SPEC.BEHAR KUSARI, NË EMISIONIN SOT NË KTV.

Dr.Spec.Behar Kusari, në emisionin Sot në KTV, shpalos punën shumë vjeqare te klinikes dhe prorurimin e Klinikës së ...

25.03.2017

DR.SPEC. NEXHMIJE KUSARI NË EMISIONIN IMAZH NË RTK

Këshilla dermatologjike nga Dr.Spec. Nexhmije Kusari për emisionin imazh në RTK