Stafi ynë mjekësor

Një ekipë me mbi 80 profesionista/e, nga fusha të ndryshme të mjekësisë si: Gjinekolog, Neonatolog, Pediatër, ORL, Embriolog, Anesteziolog, Dermatolog, si dhe një staf teknik e administivë që qëndron gjithmonë afër pacientëve.

Mr.Ph. Vullnet Kusari

Drejtor i përgjithshëm – CEO

Dr. Nehat Kusari

Drejtor Medicinal

Dr. Nexhmije Kusari

Dermatologe

Mr. MSc. Armend Vokshi

Drejtor Menaxhues

Dr. Edibe Hoda-Borovci

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Hakan Kozinoglu

Gjinekolog, ekspert i Infertilitetit

Dr. Lumturije Muja

Neonatologe

 

Dr. Drita Kabashi

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Bujar Muçolli

Anesteziolog

Dr. Armend Sadiku

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Elmaze Cana

Biokimiste – Laborator

Dr. Faton Xhaka

Neonatolog

Dr. Lindita Kryeziu

Neonatologji – Kardiologji Pediatrike

Dr.Dardan Baftiu

Gjinekolog – Obstetër

Dr. Ahmet Panxhaj

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Astrit Gashi

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Erzen Begolli

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Matilda Manaj-Sahiti

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Pranvera Zejnullahu-Raqi

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Teuta Daullxhiu

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Visare Kotori-Hoxha

Gjinekologe – Obsteter

Dr. Memli Morina

Gjinekolog – Obsteter

Dr.Mentor Kotorri

Gjinekolog – Obsteter

Dr.Ekrem Kutllovci

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Fatmire Imeri

Gjinekolog – Obsteter

Dr.Burim Imeri

Gjinekolog – Obsteter

Dr. Luan Morina

Neonatolog

Dr. Shener Hyniler

Neonatolog

Dr. Donika Kerleshi-Pasha

Neonatologe

Dr. Fatmire Kajtazi-Sadikaj

Neonatologe

Dr. Shpetim Salihu

Neonatolog

Dr.Xhevdet Gojnovci

Neonatolog

Dr.Luljeta Grapci

Neonatolog

Dr.Albert Shkoza

Neonatolog

Dr.Sylejman Halili

Neonatolog

Prim.Dr.Renato Janusic

Specialist për kokë dhe qafë

Dr.Spec. Zgjim Limani

Specialist i ORL-s

Saranda Murtezaja

Embriologe

Sebiha Matoshi

Teknike Anesteziste

Bekim Krasniqi

Teknik i Anestezionit

Besim Gashi

Teknik i Anestezionit

Fatime Rrustemi

Teknike e Laboratorit

Albana Sokoli

Infermiere e përgjithshme

Leunora Kurteshi

Infermiere e përgjithshme

Rita Shkoza

Infermiere e përgjithshme

Zana Gojani

Infermiere e përgjithshme

Fjolla Zhaveli

Infermiere e përgjithshme

Xhemile Balaj

Infermiere e përgjithshme

Hikmete Hoti

Infermiere e Përgjithshme / Mami

Shukrije Gerbeshi

Instrumentare

Tringa Kabashi

Instrumentare

Igballe Reçica
Infermiere e Përgjithshme/Mami
Ariana Ahmeti

Infermiere e përgjithshme

Ilire Gashi

Infermiere e përgjithshme/MAMI

Arbnore Bytyqi

Infermiere – Mami

Hyrije Makolli

Infermiere – Mami

Besarta Rushiti

Infermiere – Mami

Edona Vllahiu-Krasniqi

Infermiere e Neonatologjisë

Jehona Azemi Llugiqi

Infermiere e Neonatologjisë

Mediha Bahtiri

Infermiere – Neonatologjisë

Vlora Iseni

Infermiere – Neonatologjisë

Halide Gashi

Infermiere – Neonatologjisë

Marigona Cërvadiku

Ndihmëse Infermiere – Neonatologjisë

Kaltrina Hashani-Pllana

Farmaciste

Ideale Zhubi

Menaxhere Financiare

Albana Meqa

Administratë

Arlinda Lila

Administratë – Zyra e pranimit

Arlinda Berisha

Administratë – Zyra e pranimit

Kadishe Sinani

Administratë – Zyra e pranimit

Vildane Shabani

Ndihmës Instrumentare

Yll Kusari

Logjistikë dhe IT

Teuta Gashi

Mirëmbajtja e Objektit

Lirije Ismajli

Mirëmbajtja e Objektit

Shpresa Imeri

Mirëmbajtja e Objektit

Minire Aliaj

Mirëmbajtja e Objektit