Treatmanet gjë e rëndësishme për lekurën

18.11.2018
Treatmanet gjë e rëndësishme për lekurën

Dr.Nexhmije Kusari nga Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” tregon për tretmanet e fytyrës gjate stinës se dimrit dhe problemeve të lëkurës në temperaturat e ulëta.

Shikim të këndshëm!