Trajtimi i infertilitetit ne American Clinic

18.11.2017
Trajtimi i infertilitetit ne American Clinic

Trajtimi i infertilitetit në Klinikën Amerikane, Dr. Behar Kusari

Assoc. Prof. Dr. Cagcil Yetim, gjinekolog, obstetër, i cili ishte mysafir në kuadër të programit të mëngjesit, në KTV ka folur per IVF.Konkretisht Assoc. Prof. Dr. Cagcil Yetim, gjinekolog, obstetër mes tjerash ka shpjeguar: Çka është ART apo siç njihet IVF?, Si aplikohet kjo metode? Cilët janë shkaktarët kryesorë që qojnë tek infertiliteti mashkullor dhe ai femëror?