Si ti trajtoni problemet e shtatëzanisë, flet Gjinekologu-Obstetri Dr.Hakan Kozinoglu

10.09.2020
Si ti trajtoni problemet e shtatëzanisë, flet Gjinekologu-Obstetri Dr.Hakan Kozinoglu

Ndjesinë për tu bërë prind e ka secili nga ne, por për disa çifte, shtatzënia vjen lehtë dhe natyrshëm, ndërsa për të tjerë ky proces është  paksa më i ndërlikuar për shkak mbase të anomalive, apo edhe gjendjes emocionale që mund të kenë në kohë të caktuar shkruan Kosova Post.