Pako për çiftet me probleme në shtatzëni

14.06.2021
Pako për çiftet me probleme në shtatzëni

Klinika Amerikane Dr.Behar Kusari sjell pakon për çfitet me probleme në Shtatzëni?

Në bazë të raporteve të mbledhura problemet me shtatzëni jane evidente dhe për këtë arsye Klinika Amerikane ofron falas konsulta me ekspertin nga Turqia Dr.Hakan Kozinoglu me eksperiencen e tij 29 Vjeqare në fushën e Gjinekologjisë dhe problemeve të çifteve me shtatzënin.

#americanclinic #drbeharkusari