Operimi i gjendres tiroide ne American Clinic

24.11.2017
Operimi i gjendres tiroide ne American Clinic

Operimi i gjëndrës tiroide në Klinikën Amerikane, Dr. Behar Kusari

Prim. Dr Renato Janusic Specialist i ORL dhe Sub.specailist i kokës dhe qafës, morri pjesë në programin e mëngjesit në KTV ku ka folur rreth metodës më të re për për trajtimin dhe operimin e gjëndrës tiroide në Klinikën Amerikane, Dr. Behar Kusari.