NGA SOT FILLOJË PUNËN GJINEKOLOGU ASSOC. PROF. DR. YETIM ÇAĞCIL NË KLINIKËN AMERIKANE ME KONSULTA FALAS

01.11.2017
NGA SOT FILLOJË PUNËN GJINEKOLOGU ASSOC. PROF. DR. YETIM ÇAĞCIL NË KLINIKËN AMERIKANE ME KONSULTA FALAS

Njoftojmë të gjithë pacientët që sot filloi punën zyrtarisht Assoc. Prof. Dr. Yetim, i cili edhe do të jetë udhëheqës i ekipit në Klinikën Amerikane.
Jemi me fat që në mesin tonë tanimë kemi ekspertin me renome botërore në fushën e ART-së, i cili ka përvojë dhe biografi shkencore shumë të pasur.