Mundësi e mirë për Shtatzënat në Klinikën Amerikane “Dr. Behar Kusari”

26.08.2019
Mundësi e mirë për Shtatzënat në Klinikën Amerikane “Dr. Behar Kusari”

Duke filluar nga data 27.08.2019 – 27.09.2019 Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” për të gjitha gratë shtatzënë që vizitojnë për herë të parë klinikën do të ofrojë konsultë dhe kontrollë Gjinekologjike/Obstetrike FALAS, CTG FALAS dhe pako të lindjeve Normale dhe Cezariane.

Nënat e ardhshme meritojnë të ndjehen të sigurta, marrin shërbime në ambiente moderne dhe luksoze si dhe të trajtohen në mënyrë profesionale dhe me teknologjinë e fundit nga stafi mjeksor dhe kjo është një mundësi që Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” tashmë disa vite e ofron.

Për të gjitha shtatzënat e interesuara, terminet mund të caktohen nga ora 08:00-14:00, çdo ditë të punës nëpërmjet numrit 038 606 110 ose 044 126 188, apo nëpërmjet emailit [email protected]

Duke filluar nga data 27.08.2019 – 27.09.2019 Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” për të gjitha gratë shtatzënë që vizitojnë për herë të parë klinikën do të ofrojë konsultë dhe kontrollë Gjinekologjike/Obstetrike FALAS, CTG FALAS dhe pako të lindjeve Normale dhe Cezariane.

Nënat e ardhshme meritojnë të ndjehen të sigurta, marrin shërbime në ambiente moderne dhe luksoze si dhe të trajtohen në mënyrë profesionale dhe me teknologjinë e fundit nga stafi mjeksor dhe kjo është një mundësi që Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” tashmë disa vite e ofron.

Për të gjitha shtatzënat e interesuara, terminet mund të caktohen nga ora 08:00-14:00, çdo ditë të punës nëpërmjet numrit 038 606 110 ose 044 126 188, apo nëpërmjet emailit [email protected]