Good Opportunity for Pregnant Women at the American Clinic “Dr. Behar Kusari

26.08.2019
Good Opportunity for Pregnant Women at the American Clinic “Dr. Behar Kusari

Starting from 27.08.2019 – 27.09.2019 American Clinic “Dr. Behar Kusari ”for all pregnant women who visit the clinic for the first time will provide FREE Gynecological / Obstetric consultation and checkup, FREE CTG and Normal and Caesarean delivery packages.

Future mothers deserve to feel safe, receive services in modern and luxurious environments and be treated professionally and with the latest technology by medical staff and this is an opportunity that the American Clinic “Dr. Behar Kusari ”has been offering it for several years now.

For all interested pregnancies, appointments can be scheduled from 08: 00-14: 00, any working day by calling 038 606 110 or 044 126 188, or by email [email protected]

Duke filluar nga data 27.08.2019 – 27.09.2019 Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” për të gjitha gratë shtatzënë që vizitojnë për herë të parë klinikën do të ofrojë konsultë dhe kontrollë Gjinekologjike/Obstetrike FALAS, CTG FALAS dhe pako të lindjeve Normale dhe Cezariane.

Nënat e ardhshme meritojnë të ndjehen të sigurta, marrin shërbime në ambiente moderne dhe luksoze si dhe të trajtohen në mënyrë profesionale dhe me teknologjinë e fundit nga stafi mjeksor dhe kjo është një mundësi që Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” tashmë disa vite e ofron.

Për të gjitha shtatzënat e interesuara, terminet mund të caktohen nga ora 08:00-14:00, çdo ditë të punës nëpërmjet numrit 038 606 110 ose 044 126 188, apo nëpërmjet emailit [email protected].