MIRË SE VJEN PROF.ASSOC.DR. ÇAĞCIL YETIM

23.09.2017
MIRË SE VJEN PROF.ASSOC.DR. ÇAĞCIL YETIM

Klinika Amerikane në bashkëpunim me ekspertin Turk të infertilitetit mashkullor dhe femëror Prof.asoc.dr. Çağcıl Yetim, njofton të gjithë pacientët e saj që ka lidhur marrëveshje partneriteti për të qenë pjesë e stafit të Klinikes Amerikane.

Së shpejti do të informoheni edhe për detajet tjera nga Klinika jonë.

Mirë se vjen Prof.asoc.dr. Çağcıl Yetim | Hoşgeldiniz Prof.asoc.dr. Çağcıl Yetim