Mirë se erdhe në Kliniken Amerikane Dr.Hakan Kozinoglu

04.09.2020
Mirë se erdhe në Kliniken Amerikane Dr.Hakan Kozinoglu

Dr.Hakan Kozinoglu lindi në Ankara në 1956. Pas përfundimit të shkollës së Mesme në Ankara
Ataturk në mes 1962-1973, më pas përfundoj Fakultetin e Mjekësisë Universitare Hacettepe në 1973 dhe u diplomua me sukses në 1980. Ai kreu specializimin e tij të Obstetrikës në Hacettepe
Universiteti midis 1981-1985. Përfundoi shërbimin e tij ushtarak në Spitalin Ushtarak Girne në Qipro në 1986.
Më pas mori diplomën e tij për trajtimin e infertilitetit në 1991 në Qendrën Spitalore Assaf Harofe në Telaviv, Izrael dhe vazhdon të jetë një nga mjekët e suksesshëm për trajtimin e
infertilitetit për më shumë se 29 vite.
EKSPERIENCA E PUNËS:
• 1987 – 1992 – Klinika e Gjinekologjisë e Spitalit Onkologjik në Ankara – Asistent Kryesor dhe Zëvendës Shef pas shërbimit të detyrueshëm
• 1992 – 1996 – Spitali Bayındır i Ankara; Shefi i Klinikës së maternitetit
• 1997- 1999 – Spitali Medart në Ankara; Shefi i Klinikës Obstetrike dhe Gjinekologji
• 2000 – 2004 Spitali Güven Ankara; Drejtori i Qendrës së infertilitetit
• 2005 – 2008 Drejtori i Qendrës së infertilitetit Bursa Rentıp
• 2009 Drejtor i Qendrës Trabzon Clinar Infertility
• 2010 Drejtor i Qendrës së Infertilitetit të Spitalit Gjerman të Stambollit
• 2009 – 2018 Specialist i infertilitetit të Qendrës Mjekësore të Artit të Stambollit
• 2018 – 2020 Izmir Medical Park Hospital – Tube Baby Center Center
ANGAZHIMET SI KONSULENT SPECİALİST İ STERİLİTETİT DHE INFERTILITETIT:
• Që nga viti 2012 – Qendra e infertilitetit – Nikosia
• Nga 2015 – Qendra infertilitetit e Anatolisë – Erbil Irlanda Veriore
• Nga viti 2016 – Spitali Royal Bahreini – Manama Bahreini
• 2014 – 2015 – Chachava Infertility Center Tbilisi Georgia
• 2015 – 2016 – Qendra Jinemed Infertility – Sarajevë Bosnje
• 2017 -2018 FMC Infertility Center Doha Katar
ARSİMİ İ BRENDSHËM DHE NDËRKOMBËTAR İ MARRË PAS DİPLOMİMİT:
• 1991 Brussels Dutch Speaking Free University – Qendra e infertilitetit – Kurse për ICSI
• 1991 Qendra Infertilitetit Spitali Assaf Harofeh – Tel Aviv
• 1992 Kirurgjia Endoskopike me Lazer e Antwerp – Trajnim
• 1994 Bruksel Dr Schoysman Infertility Center TESE Course
• 1996 Universiteti Hacettepe, Programi i Certifikimit të Menaxhimit të Cilësisë së Spitalit –
Certifikimi i Klinikës Gjinekologjike GATA 1999 GATA
• 2015 Ringjallja Kardiake e Dhomës Mjekësore të Stambollit 2015
• Kursi i Kirurgjisë Robotike Universitare Acıbadem 2015 – Stamboll
ANËTARËSİA E SHOQATËS PROFESİONALE:
• Shoqata Turke e Gjinekologjisë (TJOD)
• Shoqata turke e Infertilitetit (TSRM)
• Shoqata Amerikane e Sterilitetit (ASRM)
• Shoqata Evropiane e Sterilitetit (ESHRE)
• Shoqata Amerikane e Endokrinologjisë