Me rastin e festave të fund vitit, zbritje për shërbimet e lindjes

06.12.2017
Me rastin e festave të fund vitit, zbritje për shërbimet e lindjes

Me rastin e festave të fund vitit dhe në shenjë falënderimi ndaj pacientëve të saj Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” nga sot ka filluar me kampanjën e zbritjeve për shërbimet e lindjes.

Lindje normale nga 800 euro në 500 euro & Lindje cezariane nga 1200 euro në 800 euro.

Ju mirëpresim!