20.04.2023

Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” prezanton Pregnancy Card, Kartelën e lojalitetit që do gëzoj çdo çift që planifikon shtatzëninë!

Si një nga Spitalet më të besueshme në vend nga mijëra prindër që kanë besuar në lindjen e fëmijës së tyre, për të gjitha qiftet që planifikojnë të kenë fëmijë dhe dëshirojnë ti besojnë Klinikës Amerikane “Dr. Behar Kusari”, me kënaqësi prezantojmë kartelën e Lojalitetit “Pregnancy Loyalty Card” nga momenti i planifikimit të shtatzënisë.

Kjo kartelë është një menyrë e jona për të qenë sa më pranë të gjitha çifteve dhe të ndjehen LOYAL ndaj Klinikës Amerikane “Dr. Behar Kusari”

Regjistrohuni tani:


Për më shumë mund të kontaktoni në numrat e telefonit +383 (0) 44 126 188 | +383 38 606 116 | [email protected]

VEMENDJE!

Pregnancy Loyalty Card ofrohet me numër të kufizuar, prandaj nxitoni dhe antarësohuni, kurse përdorni brenda 2023 kudo që ju nevoitet!