Keni probleme në ngeljen Shtatzën?

20.01.2022
Keni probleme në ngeljen Shtatzën?

Zakonisht çiftet të cilët kalojnë më shumë se 1 vit në tenimtin e mbetjes shatzën, fillojne te frikesohen dhe kerkojne pergjigjje rreth pyetjes “Pse nuk po kemi sukses?

Por, sipas nje studimi shkencor rreth 10 – 15 % e çifteve vuajnë nga mundësia e mbetjes shtatzënë. Kjo dukuri përkufizohet si pamundësia për të konceptuar një shtatzëni.

Disa nga shkaktarët e kësaj dukurie ndodhin si rezultat i:
– Rasteve ku problemi është vetëm femëror;
– Rasteve ku problemi është vetëm mashkullor;
– Rasteve ku problemi është i të dyve apo nuk gjendet shkaku

Shkaqët e problemit tek femra janë:
* Çrregullime të ovulacionit ose prodhimit të vezeve
* Çrregullime të formës apo strukturës të mitrës apo qafës së mitrës
* Infeksionet seksualisht të transmetueshme
* Ngjitjet pelvike të shtresave të barkut
* Menopauza e parakohshme para moshës 40 vjeç.
* Sëmundje të tiroides si hiper apo hipo prodhimi sjellin ndryshime deri në ndërprerje të mundësisë së mbetjes shtatzënë

Shkaqet e problemit tek meshkujt:
* Prodhim jo normal i spermës në sasi e cilësi
* Probleme në transportimin e spermës

Klinika Amerikane ka treguar tashme 13 vite kujdes dhe profesionalizem ne ndihmen e çifteve per suksesin ne shtatzëni, duke arritur kete ne bashkepunim me nje ekip profesionial, të përkushtuar ne percjelljen e teknologjisë me te fundit dhe teknikat më inovative për trajtimin e pacienteve ne problemet e mbetjes shtatzënë.

Per pacientet te cilet kalojne neper keto faza, eshte e rendesishme te kene kontakt te afert me stafin mjekesor gjate trajtimit, duke u njoftuar gjate gjithe kohes per kujdesin qe duhet te kene gjate tentimit te shtatzenise, prandaj edhe Stafi i Klinikes Amerkane “Dr. Behar Kusari” qendron gjate gjithe kohes afer pacientit per percjelljen e procesit deri ne arritjen e suksesit ne shtatzeni.

Dr. Hakan Kozinoglu, eshte mjeku i cili tashme do trajtoj pacientet ne te ardhmen, te cilet do kene rastin te perfitojne nga 29 vite pervoje te dr. Hakan ne trajtimin e ketyre rasteve.

Per çiftet qe deshirojne te konsultojne doktorin per me shume detaje rreth kesaj dukuri, mund te caktojne termine falas ne +383 44 126 188 ose +383 45 126 188, duke telefonuar ose shkruar ne Viber apo Whatsapp

Zakonisht çiftet të cilët kalojnë më shumë se 1 vit në tenimtin e mbetjes shatzën, fillojne te frikesohen dhe kerkojne pergjigjje rreth pyetjes “Pse nuk po kemi sukses?

Por, sipas nje studimi shkencor rreth 10 – 15 % e çifteve vuajnë nga mundësia e mbetjes shtatzënë. Kjo dukuri përkufizohet si pamundësia për të konceptuar një shtatzëni.