I FTUAR SPECIAL NË KLINIKEN AMERIKANE SPECIALISTI PRIM MR SC. RENATO JANUŠIĆ

22.08.2017
I FTUAR SPECIAL NË KLINIKEN AMERIKANE SPECIALISTI PRIM MR SC. RENATO JANUŠIĆ

Klinika Amerikane në bashkëpunim me ekspertin kroat të Gjëndres Tiroide Prim Mr Sc. RENATO JANUŠIĆ fillojnë me operimet e Gjëndres Tiroide dhe ekzaminimeve.
Nga data 12 – 15 Shtator.

Për informata dhe detale të tjera ju lutem na kontaktoni në numrat e telefonit: 038 606 116; 044 126 188 | [email protected]