Gjinekologjia dhe shkenca mbi Infertilitetin

14.07.2018
Gjinekologjia dhe shkenca mbi Infertilitetin

Në emisionin NIN në Klan Kosova ishin të ftuar nga Klinika Amerikane Assoc.Prof.Dr. Çağcıl Yetim, Dr.Edibe Hoda dhe Dr.Faton Xhaka për të diskutuar rreth gjinekologjisë dhe infertilitetit.

Shikim të këndshëm!