Emisioni Ninullë – Episodi 9

20.06.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 9

Ky episod trajton temen ‘’Lindja Cezariane’’. Si pergatitet gruaja per lindjen cezariane dhe neper cilat faza pergaditore kalon ajo gjate ketij procesi. Informatat qe do ti merrni nga ky episod do te ju ndihmojne te kaloni sa me lehte proceduren e lindjes cezariane.

Dr. Sejdullah Hoxha do te tregojë indikacionet e prerjes cezariane dhe si jane te ndara ato, problemet te cilat mund te perballeni gjate lindjes cezariane dhe sqarimet e duhura nga ana e anasteziologut para se te perfundohet ky proces.