Emisioni Ninullë – Episodi 8

27.05.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 8

Tema e episodit të tetë e emisionit Ninullë flet për procesin e lindjeve normale si dhe para përgaditjet për lindjet normale.

Emisioni Ninullë është i sponzorizuar nga Klinika Amerikane, Dr.Behar Kusari.

Ninullë është emision eduaktivo-informues që do të transmetohet çdo të diele, ora 10:10 ne RTV Dukagjini dhe të shtunën në ora 09:00 në Radio Dukagjini (99.7 Mhz)

Shikim të këndshëm!