Emisioni Ninullë – Episodi 7

20.05.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 7

Tema e episodit të shtatë të emisionit Ninullë flet për zbulimin e hershëm të problemeve të fetusit gjatë shtatzanisë

Emisioni Ninullë është i sponzorizuar nga Klinika Amerikane, Dr.Behar Kusari.

Ninullë është emision eduaktivo-informues që do të transmetohet çdo të diele, ora 10:10 ne RTV Dukagjini dhe të shtunën në ora 09:00 në Radio Dukagjini (99.7 Mhz)

Shikim të këndshëm!