Emisioni Ninullë – Episodi 6

13.05.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 6

Ju ftojmë të ndiqeni episodin e gjashtë të emisionit Ninullë i sponzorizuar nga Klinika Amerikane, Dr.Behar Kusari.

Tema e këtij emisioni ka të bëjë me gjendjen emocionale të gruas para, gjatë dhe pas shtatzënisë

Shikim të këndshëm!