Emisioni Ninullë – Episodi 5

06.05.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 5

Tema e episodit të pestë ka të bëjë me ushtrimet, dhe aktivitetet e tjera fizike si dhe alergjite gjatë përiudhes së shtatzënisë.

Shikim të këndshëm!