Emisioni Ninullë – Episodi 4

29.04.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 4

Në episodin e katërt të emisionit Ninullë bëhet fjalë për abortimet spontane që ndodhin gjatë shtatzënisë, si dhe rëndësinë e ushtrimeve të jogas pas abortimit.

Emisioni Ninullë është i sponzorizuar nga Klinika Amerikane, Dr.Behar Kusari.
Ninullë është emision eduaktivo-informues që do të transmetohet çdo të diele, ora 10:10 ne RTV Dukagjini dhe të shtunën në ora 09:00 në Radio Dukagjini (99.7 Mhz)

Shikim të këndshëm!