Emisioni Ninullë – Episodi 3

22.04.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 3

Tema e këtij emisioni ka të bëjë me medikamentet, cilat janë të nevojshme gjatë shtatëzënisë dhe cilat nuk janë, si dhe trajtimi i lekurës gjatë përiudhes së shtatzënisë.

Shikim të këndshëm!