Emisioni Ninullë – Episodi 2

15.04.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 2

Ju ftojmë të ndiqni episodin e dytë të emisionit Ninullë, rreth trajtimit të shtatzënisë në tre muajt e parë si dhe trajtimi i lekurës gjatë shtatëzënisë.

Shikim të këndshëm!