Emisioni Ninullë – Episodi 10

30.06.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 10

Perkujdesja e gruas pas shtatzenise, eshte tema e cila do te shtjellohet gjate ketij episodi te emisionit ‘’Ninulle’’. Çka vjen pas lindjes, si duhet trajtuar dhe perkujdesur nena qe e sjell ne bote nje jete, e shume informata te tjera do ti mesoni gjate ketij episodi.