Emisioni Ninullë – Episodi 1

10.4.2018
Emisioni Ninullë – Episodi 1

Për të gjithë ju që dëshironi të mësoni më shumë rreth planifikimit të Shtatzënisë dhe këshillave rreth një shtatzënie të shëndetshme, nëpërmjet doktorëve të specializuar të Klinikes Amerikane, ju mund te ndiqni emisionin NINULLË, i cili eksluzivisht i dedikohet nënës dhe foshnjes.

Klinika Amerikane, si sponzor i emisionit, ka për qëllim kujdesin ndaj Nënës dhe Foshnjes, me keshillat e nevojshme para, gjatë dhe pas shtatëzenise.

Shikim të këndshëm!