Klinika Amerikane | Dr.Behar Kusari sjell përseri në Kosovë ekspertin e Gjëndres Tiroide Prim.Dr. Renato Janusic nga Kroacia.
Me datën: 07 Shtator 2021
Mbetemi të përkushtuar të ju ofrojmë siguri dhe cilësi nga doktorët me renome botërore për të gjithë pacientët tanë.
Për termine telefono në:
038 606 116 | 044 126 188 | 045 126 188