Dr.Hakan Kozinoglu – Eksperti rreth problemeve të shtatzënisë

01.06.2021
Dr.Hakan Kozinoglu – Eksperti rreth problemeve të shtatzënisë

Pacient të dashur,

Si një nga Institucionet më prestigjioze në vend për trajtimin e pacientëve në fushën e Gjinekologjisë, jemi të lumtur që së sollëm në Kosovë mjekun me përvojë 29 vjeçare në fushën e Gjinekologjisë me saktësisht në zgjidhjen e problemeve të shtatzënisë tek qiftet, Dr. Hakan Kozinoglu, i cili vjen nga Turqia, duke sjellur metodat më të avancuara shkencore dhe praktike në trajtimin e qifteve që kanë probleme në mbetjen shtatzënë. Jemi të lumtur që pacientët kanë mundësinë të gjejnë zgjidhjet në Kosovë dhe të ju mundësohet lumturia e të bërit prindër.. Me sloganin “Ne e bëjmë të mundur”, Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” tashmë shumë vite ka sjellur gëzim për shumë qifte, duke vazhduar traditen e të parit i cili themeloj këtë Institucion, Dr. Behar Kusari.
Prandaj, me Dr. Hakan Kozinoglu, jemi të lumtur që do vazhdojmë të njetin ritëm të suksesit për qiftet që kërkojnë zgjidhje në problemet me shtatzëni.

Caktoni terminin tuaj dhe konsultohuni pa pagesë me Dr.Hakan Kozinoglu
044/045 126 188 ose 038 606 116 apo na shkruani në: [email protected]