Cakto termin për infertilitet

25.04.2022
Cakto termin për infertilitet

Cakto terminin tënd tek ekspertet e Klinikës Amerikane Dr.Behar Kusari të dëshmuar ndërvite në fushën e infertilitetit.
Duke caktuar terminin tuaj ju përfitoni poashtu dhe: 25% Zbritje në analizat e Spermogramit, Gjandres Tiroide dhe Analizave Hormonale.
Cakto terminin tënd tani: +383 44 126 188 (Viber & Whatsapp)

Cakto terminin tënd tek ekspertet e Klinikës Amerikane Dr.Behar Kusari të dëshmuar ndërvite në fushën e infertilitetit.
Duke caktuar terminin tuaj ju përfitoni poashtu dhe: 25% Zbritje në analizat e Spermogramit, Gjandres Tiroide dhe Analizave Hormonale.
Cakto terminin tënd tani: +383 44 126 188 (Viber & Whatsapp)