Your infertility appointment

25.04.2022
Your infertility appointment

Schedule your appointment with the experts of the American Clinic Dr. Behar Kusari, proven over the years in the field of infertility.
By setting your appointment you also benefit from: 25% Discount on Spermogram, Thyroid Gland and Hormonal Tests.
Schedule your appointment now: +383 44 126 188 (Viber & Whatsapp)

Cakto terminin tënd tek ekspertet e Klinikës Amerikane Dr.Behar Kusari të dëshmuar ndërvite në fushën e infertilitetit.
Duke caktuar terminin tuaj ju përfitoni poashtu dhe: 25% Zbritje në analizat e Spermogramit, Gjandres Tiroide dhe Analizave Hormonale.
Cakto terminin tënd tani: +383 44 126 188 (Viber & Whatsapp)